Blindfluencer worden   Klusje Kado   Contact

Vakantie voor blinden en slechtzienden

Ook al ben ik blind, ik vind het leuk om nieuwe plaatsen te verkennen, reizen te maken en mee te doen aan recreatieve activiteiten. Dat geldt waarschijnlijk ook voor veel andere blinden en slechtzienden.

Want ondanks mogelijke obstakels, bieden deze ervaringen ons de mogelijkheid om onze horizon te verbreden, nieuwe culturen te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te maken. Het reizen stelt ons in staat om uit onze comfortzone te stappen, onze zintuigen te prikkelen en ons perspectief te verbreden.

Of het nu gaat om het verkennen van de natuur, het proeven van lokale gerechten of het ervaren van nieuwe geluiden en geuren, reizen opent de deur naar avontuur en verrijkt ons leven op een unieke manier.

Bij het kiezen van een vakantiebestemming moet je als blinde of slechtziende rekening houden met verschillende factoren om je reiservaring aangenaam en toegankelijk te maken. Door vooraf wat onderzoek te doen en je reisbehoeften aan te passen, kun je een onvergetelijke vakantie hebben. Bekijk onze tips!

Activiteiten

Assistentie op het vliegveld

Als je op vakantie gaat of familie of vrienden op gaat zoeken in het buitenland, dan is het mogelijk dat je kiest voor vliegen. Als

Activiteiten

Vakantie in Piemonte

Circa 1200 km van Nederland ligt Piemonte, een van de meest noordelijke provincies van Italië. Wij bezochten de regio Asti die gekenmerkt wordt door groene

Ga naar de inhoud