Blindfluencer worden   Klusje Kado   Contact

DCN blindengeleidehond

Growproud zamelt geld in voor donatie aan school voor blindengeleidehonden

In de jaren voordat ik blind werd heb ik intensief samengewerkt als partner bij  GrowProud,  een gedreven club professionals met expertise in de maakindustrie. Joost Hakvoort en Alfred Klunder hebben in 2019 de basis gelegd voor deze organisatie.

Maakindustrie

Zij vonden het belangrijk om de maakindustrie in Nederland te behouden en wilden deze bedrijven zowel op strategisch gebied als bij de implementatie ondersteunen. Wat GrowProud anders maakt dan een adviesbureau is dat het altijd  gaat om groei, en niet om het verkopen van middelen of projecten.

GrowProud vijf jaar

Dit jaar bestaat GrowProud 5 jaar. Joost en Alfred zijn trots op de groei van het aantal klanten en de groei van GrowProud zelf als organisatie.  En dat in 5 jaar tijd, dat moet gevierd worden! Ze willen het 5-jarig bestaan vieren met een feestelijke bijeenkomst op 13 juni met hun klanten.

Daarom namen ze tijdens mijn revalidatie bij het Loo Erf contact met mij op. Ze zouden het mooi vinden dit jubileum te koppelen aan een donatie voor een goed doel en ze dachten daarbij aan het sponsoren van een school voor blindengeleidehonden: Stichting DCN Geleidehonden van Pieter-Jan en Elly in Kilder.

Goed doel

Dat Alfred en Joost ervoor kiezen om te doneren aan een goed doel dat gelinkt is aan wat mij de afgelopen jaren is overkomen vind ik natuurlijk prachtig. Om uit te leggen wat een hondenschool voor blindengeleidehonden precies doet heb ik samen met Stichting DCN Geleidehonden en ELMO Media in Kilder een  kort filmpje gemaakt. Zie hieronder:

Ik ondersteun dit initiatief van harte en wens Growproud en haar klanten de komende jaren nog heel veel groei toe!

Bekijk het filmpje:

Ga naar de inhoud