Blindfluencer worden   Klusje Kado   Contact

Charlotte Glorie

Inspirerende en thematische acts voor jouw evenementen

Zoek jij een originele act om de bezoekers van jouw congres, symposium, jubileum, vrijwilligersactiviteit te prikkelen en te inspireren? Wil jij jouw gasten op een uitdagende manier vermaken, maar ook prikkelen en aan het denken zetten? Dan ben je bij Charlotte Glorie aan het juiste adres!

Repertoire

Charlotte heeft een breed repertoire van luisterliederen en sketches opgebouwd over zeer uiteenlopende onderwerpen: haar visuele beperking en hoe zijzelf en anderen daarmee omgaan, bijzondere ontmoetingen en ontwikkelingen in zorg, onderwijs en maatschappij. Charlotte brengt geen vast programma, maar kiest het materiaal dat het beste bij de doelgroep en de gelegenheid past. Ook schrijft zij in opdracht liederen en conferences die zijn toegesneden op het thema van een bijeenkomst. Zij vindt het belangrijk om persoonlijk contact met de opdrachtgever te hebben en zich te verdiepen in wat er binnen een organisatie of gezelschap speelt.

Met haar humor, diepgang, woordspelingen, verrassende muziek en scherpe observaties geeft Charlotte Glorie jouw feest of studiedag een heel persoonlijk tintje, waardoor de aanwezigen er nog lang over zullen napraten.

Stemacteur

Daarnaast is Charlotte Glorie in te huren als voice-over/stemacteur. Met professionaliteit en plezier spreekt zij op passende, pakkende wijze de tekst van jouw bedrijfsfilm, animatievideo, audiotour, documentaire of telefooncentralemenu in. Hierbij gaat haar voorkeur uit naar projecten met maatschappelijke impact.

Zie voor meer info en contact: Home (charlotteglorie.nl)

Ga naar de inhoud