Blindfluencer worden   Klusje Kado   Contact

Seeing AI app

Seeing ai app

Seeing AI is een geavanceerde en zeer nuttige app ontwikkeld door Microsoft die speciaal is ontworpen om blinden en slechtzienden te helpen bij hun dagelijkse activiteiten en omgevingsinteractie. De app maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en geavanceerde beeldherkenningstechnologieën om visuele informatie in gesproken tekst om te zetten, waardoor mensen met een visuele beperking beter kunnen begrijpen wat er om hen heen gebeurt. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies van de Seeing AI-app:

  • Tekstherkenning: Seeing AI kan gedrukte tekst herkennen en deze in real-time voorlezen. Dit is handig om bijvoorbeeld menukaarten, borde en teksten op producten en pakketten te lezen
  • Lichtinformatie: De app kan informatie geven over de hoeveelheid licht in de omgeving, wat nuttig is voor slechtzienden om te weten of het licht geschikt is om bepaalde taken uit te voeren.
  • Kleurendetectie: Seeing AI kan kleuren herkennen en benoemen, waardoor mensen met een visuele beperking kunnen bepalen welke kleuren bijvoorbeeld kledingstukken of objecten hebben.
  • Geldherkenning: De app kan bankbiljetten herkennen en hun waarde uitspreken, waardoor het gemakkelijker wordt om met geld om te gaan.
  • Scannen van barcodes: Seeing AI kan barcodes scannen en productinformatie verstrekken, wat handig is bij het winkelen.

 

De Seeing AI-app is ontworpen om de alledaagse onafhankelijkheid van mensen met een visuele beperking te vergroten en hen te voorzien van informatie over hun omgeving. Het is een krachtig hulpmiddel dat de toegang tot informatie en de mogelijkheden voor blinden en slechtzienden aanzienlijk verbetert.

Downloaden Seeing AI app

Downloaden in Apple store

Downloaden in android

Ga naar de inhoud