Blindfluencer worden   Klusje Kado   Contact

wenskaarten ontvangen blindfluencers

Wenskaarten ontvangen

Een hele berg kaarten.

Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis is er veel post gekomen.  Er liggen allerlei  kaartjes en kaarten van vrienden, buren, kennissen en familie. Ik heb nog nooit zoveel aandacht gekregen. Iedereen wenst me heel veel sterkte  en dapperheid in de komende tijd.

Ik merk dat er veel mensen echt met me mee leven en ben er positief door verrast. Er zijn heel veel gewone kaarten maar er zijn een paar kaarten die echt opvallen. Een kaart is van een tante. Als je deze kaart opent dan beginnen er vogeltjes te fluiten en dat is een heel vrolijk geluid. Een andere kaart bevat confetti die ik kan voelen, ook erg leuk bedacht. Van een bedrijfsrelatie ontvang ik een gesproken kaart van het hele team waarin ik persoonlijk wordt toegesproken.

Het mooie van deze kaarten  is dat ik me daar echt door gesteund voel. Mensen zien en leven mee met wat ik doormaak en het doet me goed dat zoveel vrienden en kennissen om heen zijn die me daarin steunen.

Ga naar de inhoud