Blindfluencer worden   Klusje Kado   Contact   In de Media
Unieke handgemaakte zachte knuffels voor baby’s en peuters

Unieke handgemaakte zachte knuffels voor baby’s en peuters

Knuffels spelen een bijzondere rol in het leven van baby’s en peuters. Ze zijn niet alleen schattige speeltjes, maar bieden ook een gevoel van comfort, bijvoorbeeld bij het slapen gaan. Voor peuters, die steeds meer van de wereld gaan ontdekken, biedt een knuffel een vertrouwde metgezel die hen door nieuwe en spannende situaties heen helpt.

De ideale knuffel

Baby’s en peuters houden van materialen die zacht aanvoelen op hun huid, zoals katoen of wol. Dit geeft een veilig, warm en comfortabel gevoel tijdens het knuffelen. Omdat de favoriete knuffel vaak overal mee naartoe genomen wordt, is het praktisch als de knuffel wasbaar is.  Baby’s en peuters hebben een natuurlijke voorkeur voor knuffels met eenvoudige en vriendelijke ontwerpen. Ze voelen zich aangetrokken tot felle kleuren en schattige gezichten. Dierenknuffeltjes, zoals aapjes, poesjes, uiltjes en beren zijn vaak favoriet, zeker als ze aaibaar zijn en zacht aanvoelen.

Unieke knuffels handgemaakt door Elise Achterberg

Elise Achterberg (20 jaar) ontdekte haar unieke talent voor het ontwerpen van deze knuffels tijdens haar revalidatie periode op Visio Loo Erf. Tijdens de handvaardigheidslessen ging ze aan de slag met katoen en wol. Verder haakte ze diverse knuffels puur en alleen op haar gevoel en door middel van zelfbedachte patronen. Haar eerste lapje was weliswaar bijna een driehoek in plaats van een vierkant, maar zelfs van dit lapje wist ze een schattige katjesknuffel te maken. Elise ging helemaal los met haar creativiteit en zo ontdekte ze ook nieuwe talenten die ze ook nog in zich bleek te hebben. Haar omgeving was erg enthousiast over de vele knuffels die ze in korte tijd haakte. Elise stelde voorzichtig de vraag of ze dachten dat ze met haar producten een webshop zou kunnen beginnen. Veel mensen waren enthousiast en moedigden dit idee aan.

Een paar maanden na het beëindigen van haar revalidatie is haar droom uitgekomen. Haar webshop is een feit: https://www.creatiefopgevoel.nl/. Hier vind je allerlei soorten knuffels die persoonlijk door Elise ontworpen en gemaakt zijn. Daarnaast biedt ze nog meer producten aan en kun je zelfs op maat en kleur iets bestellen.

Haar handgemaakte knuffels, van katoen en wol, hebben iets bijzonders dat ze onderscheiden van fabrieksmatig geproduceerde knuffels. Ze zijn uniek, worden met zorg en liefde ontworpen en gemaakt, waardoor ze een persoonlijke en unieke uitstraling hebben. Dit geeft de knuffel een emotionele waarde die moeilijk te evenaren is. Een persoonlijker cadeau kun je niet geven!

Wil je meer weten over de manier waarop het creatieve talent van Elise tot stand is gekomen en wat ze tijdens dit proces mentaal allemaal heeft meegemaakt? Lees dan het artikel over haar mentale proces!

Ga naar de inhoud